Op maat gemaakte kür
Voltige

BESTEL HIER JOUW EIGEN KÜR 


Voor in de Voltige is het belangrijk dat je als solist, pas-de-deux of team klaar bent voor het komende wedstrijd seizoen. Kür Online begrijpt dat een voltige kür een proces is wat door het hele seizoen heen loopt. Wij bieden hierdoor drie verschillende pakketten aan waarmee wij jou als solo voltigeur, pas-de-deux of team dé ondersteuning geven die jij nodig hebt.

Pakket Brons bestaat uit de basis die nodig is voor een voltige kür. Je stelt hierbij zelf de choreografie samen en zorgt voor een video hiervan. Samen met Kür Online bepaal je dan de muziek waarop de kür gemaakt moet worden. Aan de hand van die muziekkeuze en de video zal voor jou een kür op maat gemaakt worden.

Pakket Zilver  bestaat uit de basis van Pakket Brons plus 2x een aanpassing in het wedstrijdseizoen. Hierdoor kun je direct van start met jouw kür maar is het ook mogelijk om kosteloos de kür twee keer aan te laten passen. De muziekkeuze blijft hierbij gelijk. Je kunt hiermee bijvoorbeeld de timings aan laten passen als je gedurende het seizoen als team beter op elkaar ingespeeld bent en alles net iets vlotter verloopt dat bij het maken van de eerste video. Of misschien wil je nog een onderdeel toevoegen. Dat is allemaal mogelijk met Pakket Zilver.

Pakket Goud geeft je de meest professionele ondersteuning die mogelijk is. Het bestaat uit de basis van Pakket Brons plus onbeperkte wijzigingen gedurende het gehele wedstrijdseizoen. Ook de muziek mag je nog helemaal aanpassen. Dit zorgt ervoor dat je alle verbeteringen die je wilt maken in jouw choreografie ook direct verwerkt kunnen worden in de muziek waardoor de muziek altijd perfect aansluit op jouw performance. Hiermee ben je helemaal klaar om de grote wedstrijden te winnen!

Kies hieronder jouw gewenste pakket. Na het bestellen ontvang je een betalingsfactuur voor dit op maat gemaakte kür op muziek pakket en zul je bericht ontvangen van Kür Online om afspraken te maken over het versturen van jouw video en het verdere verloop van het maken van de kür op muziek.

Pakket Brons
 

49 .95

Pakket Zilver

99 .95

Pakket Goud

199 .95

Pakket Brons

49 .95

Pakket Zilver

99 .95

Pakket Goud

199 .95

Heb je andere wensen?

Heb je andere wensen?